Zgjedhjet e jashtëzakonshme në dimrin e jashtëzakonshëm

212

13095911_10154786229909348_4504956497971949121_n-1-300x300

 

Urim SALIHU
Mirë që zgjedhjet mbahen më në fund.Mbahen në një të ftohtë dimri , por mbahen.Nuk ka më arsyetime.Tani është arena e madhe për të matur forcat.Urdhëroni shpërfaqeni ndikimin tuaj nëse mendoni se e keni.Nuk ka më arsye listat e votimit, dhe të ngjajshme.Qofshin edhe 100 votues që kanë të drejtë-urdhëroni bindeni të jenë mbështetësit tuaj.Kjo gjendje e tmerrshme e krizës së pafund politike duhet marrë fund .Duhet marrë fund sepse nuk kemi më kohë për të humbur me budallallëqe të rradhës.Zgjedhjet do jenë të jashtëzakonshme gjithësesi sepse u caktuan në kohë dhe rrethana të jashtëzakonshme dhe do mbahen në një të ftohtë të jashtëzakonshëm -në dimrin e dilemave të mëdha politike.Por është një fund dhe më pas një fillim i ri.Fituesi duhet të lejohet të veprojë.

Comments