Zgjerohen hetimet mbi komplotin në Mal të Zi

132

Prokuroria e posaçme e Malit të Zi, këtë javë e ka zgjeruar hetimin ndaj personave të akuzuar për përgatitje të sulmeve të armatosura në prag të zgjedhjeve parlamentare të 16 tetorit.

Gjatë hetimit janë zbuluar fakte të reja dhe dëshmitarë të mbrojtur, të cilët tregojnë se grupi në fjalë ishte formuar në territorin e Serbisë, Rusisë dhe Malit të Zi me qëllimin për të vrarë kryeministrin malazez dhe për marrjen e parlamentit nga ana e një partie opozitare proserbe.

Comments