Zhduket një vajzë në Prizren

238

Një femër nga Prizreni ka informuar policinë se vajza e saj e moshës së mitur, që nga data 23.11 është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend ndodhja e saj.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rasti.

Comments