Ziadin Sela: Gjuha shqipe, zyrtare të tërë vendin

84

sela

Aleanca për shqiptarët ka zhvilluar takim me banorët e Prespës.

Banorët shqiptarë të këtij rajoni morën premtimin e Aleancës për shqiptarët se do të fokusohen fillimisht në parandalimin e migracionit, lidhjen më të përafërt të Resnjës me Shkupin, zhvillimin e ekonomik dhe zyrtarizim të plotë të gjuhës shqipe.

Kreu i LR PDSH, pjesë e Aleancës për shqiptarët tha se Aleanca nuk do të pranojë asnjë ofertë tjetër, pos formimin e pushtetit binacional.

Comments