“Ziadin Selën e ka blerë BDI-ja”

225

Kryetari i komunës së Studeniçanit. një herësh edhe shef shtabi i përgjithshëm i PDSH-së sonte në emisonin “Rruga Drejt” në Alsat u shpreh se liderin e LR-PDSH-së ZiadinSelën e ka krijuar dhe blerë BDI-ja.

“Të gjithë partitë e reja i krijon BDI-ja, ju e dini se Imer Selmani doli nga PDSH-ja, humbi dhe u pa në tubimet e BDI-së, edhe Ziadin Selën e kanë ble pasi në zgjedhjet e kaluara i bëri shumë dëm PDSH-së” u shpreh Sadiku.

Ai gjithashtu tha se Sela nuk del në zonën pestë, pasi e di se nuk do të bëhet deputet, por del në zonën gjashtë për tu bërë me ndihmën e BDI-së.

Comments