Zjarr në spitalin psikiatrik në Demir Hisar

344
download-2

Një zjarr i madh ka kapluar spitalin psikiatrik në qytetin e Demir Hisarit njofton Zhurnal.

Drejt vendit të ngjarjes janë nisur policia, zjarrëfikësit dhe ndihma e shpejtë derisa akoma nuk bëhet e ditur se si është shkaktuar zjarri në këtë spital.

Comments