Zoran Zaevi shpallet “Personaliteti evropian i vitit” (FOTO)

497

Kryeministri Zoran Zaev, në ngjarjen e rëndësishme për biznesin në Evropën Juglindore dhe Qendrore, “Menaxheri dhe kompania më e mirë për 2017”, në Sarajevë, ai ka marrë mirënjohje të veçantë “Personaliteti europian i vitit” dhe “Bartësi i ndryshimeve pozitive në rajon”, për angazhim në çështjet nga politika, biznesi dhe ekonomia, zhvillimin dhe forcimin e bashkëpunimit miqësor, rajonal dhe ndërkombëtar, si dhe krijimin e kushteve për të promovuar dhe për të përmirësuar jetën e qytetarëve, përcjell TetovaSot.

Zoran Zaevi iu është falënderuar për besimin, i cili merr për vitin e dytë radhazi dhe tha se do të promovojë marrëdhëniet reciproke në interes të të gjithë rajonit.

Comments