Zv.ministri Agim Nuhiu në takimin e projektit regjional “iPROCEEDS” të BE dhe KE | FOTO

129

Zv.ministri Agim Nuhiu ka marrë pjesë në takimin e projektit regjional “iPROCEEDS” të BE dhe KE, përcjell FLAKA.

“Në takimin ne lidhje me Projektin regjional iPROCEEDS të Unionit Europian dhe Këshillit të Europës, potencuam se edhe Ministria e Brendshme ka për qëllim që në shkallë shteti dhe regjioni të vendosen mekanizma efikas për bashkëpunim, shkëmbim të informacioneve, përforcimin dhe harmonizimin e kapaciteteve për hetim, marje dhe konfiskim të pronës nga kriminaliteti kompjuterik si dhe prevenimin e larjes së parave përmes internetit”, shkruan Nuhiu në profiling e tij zyrtar në Facebook.

Comments