Zv.Ministri Nuhiu realizon takim për të rritur nivelin e sigurisë

161

Moebel THEMA

agim nuhiu

Zv.Ministri i MPB-së Agim Nuhiu ka realizuar një takim me pjesëtarët tjerë të MPB-së për të reformuar sistemin e sigurisë. Më poshtë ua sjellim deklarimin e zv.ministrit Nuhiu:”Realizuam një takim në Qeverinë e Maqedonisë së bashku me udhëheqësit tjerë të MPB-së për ecurinë e Projektit kombëtar për reformimin e sistemit të sigurisë kombëtare të vendit.

Do te duhet te qartesohet orientimi per strukturimin e policise ne mikro nivel dhe nivel te mesem si nivele baze per te pasur aktivitete policore objektive me interes te pergjithshem kombetar dhe krijimi i infrastruktures per krijim te kuadrit per nevojat e sistemit te sigurise!

Qasja duhet te jete gjitheperfshirese dhe racionale. Per kete arsye ne te gjitha grubet e punes te Projektit kombetar per reformimin e sistemit te sigurise kemi perzgjedhur kuadrot me profesionale shqiptare te MPB-se per te kontribuar realisht ne reformimin e sistemit te sigurise kombëtare”.

14618676_1382497241790259_565228769_o14725401_1382497235123593_1820486018_o14799937_1382497248456925_1223763521_o

Comments