Zvicër – Këto pamje do t’iu mahnisin, dheu rrëshqet si lumë i rrëmbyeshëm (VIDEO)

208

1

Ky është momenti mahnitës, por edhe i frikshëm, kur një sasi madhe e dheut rrëshqet nëpër Alpet zvicerane, sikur të ishte një lumë.

Pamjet janë filmuar nga fotogtrafi Pierre Zufferey dhe bëhet fjalë për rrëshqitje e dheut në një shtek në malin Illhorn.

Në fillim rrjedha duket e qetë, por më pas nisë të bëhet shumë më e rrëmbyeshme dhe e dendur, duke marrë me vetë gjithçka që i del përpara.

Zufferey ka pritur dy vjet për të filmuar këtë moment.

https://www.youtube.com/watch?v=lHjvSHtsITg

Comments