Zvicra financon projekt për menaxhimin e mbeturinave në rajonin e Pollogut

250

24/09/2018

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraku, si dhe ministri i Pushtetit Lokal Suhejl Fazliu, sot do të mbajnë fjalim në projektin për përmirësim të menaxhimit me mbeturinat për rajonin e Pollogut.

Në promovimin e projektit, që do të mbahet në Komunën e Tetovës, do të marrin pjesë ambasadorja e Zvicrës në Shkup, Sibil Suter Tejada, kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari, kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi dhe drejtuesi i Qendrës për zhvillim të rajonit planor të Pollogut, Fatmir Saiti.

Projekti “Menaxhim me mbeturinat e forta në rajonin e Pollogut” është i financuar nga Zvicra

Comments