Zyrtarisht, lirohet energjia elektrike në Maqedoni

185

Zyrtarisht energjia elektrike në Maqedoni është liruar për 0.25% për çdo kilovat orë të harxhaur në muaj.

Komisioni Rregullator Energjetik (KRRE) vërtetoi se SHA Elem ka rritje të harxhimeve, prandaj duhet t’i ofrohet rritje prej 0,05%. Ulje në tarifë ka te SHA Mepso dhe EVN Maqedonia, edhe atë mbi 5%.

Comments