11 shtete i shtohen listës së karantinës në Zvicër

372

Zvicra ka shtuar edhe 11 vende dhe disa rajone në Itali dhe Austri në listën e karantinës.

Ky vendim është marrë karshi situatës pandemike në këto shtete.

SHBA, Kroacia dhe Portugalia janë pjesë e 11 shteteve të reja në të cilat është obliguar karantina.

Për fat të mirë, Kosova nuk është futur ende në këtë listë.

Rregullat e karantinës për shtetet e reja do të vlejnë nga 14 dhjetori.

Shtetet që janë në listën e karantinës nga Zvicra janë këto:

Andorra

Xhorxhia

Jordania

Kroacia

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Lituania

Luksemburgu

Mali i Zi

Maqedonia e Veriut

Polonia

Portugalia

San Marino

Serbia

Sllovenia

Hungaria

Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Comments