3 viktima në 24 orët e fundit në Shqipëri, 71 raste të reja me koronavirus

74

Ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë ka raportuar për 3 viktima në 24 orët e fundit dhe 71 raste të reja me koronavirus.

MÖBEL THEMA

Në përditësim…

Comments