Ahmeti arrin në gjykatë, do të dëshmojë për rastin “Monstra” (FOTO)

235

Sapo ka arritur në Gjykatë kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, i ftuar si dëshmitar nga Prokuroria dhe mbrojtja e të akuzuarve.

 

MÖBEL THEMA

Rigjykimi i rastit “Monstra” ka ditë që ka filluar me një tempo të shpejtë, ndërsa dëshmitarë janë ftuar ish zyrtarët më të lartë të policisë dhe zyrtarë nga BDI. (koha.mk)

Comments