Anashkalimi i Vlerave dominon nga Pas lufta Çlirimtare e UÇK -së !

136

Kur jemi të punësimet , partitë e dalura nga lufta qoftë në nivel lokal dhe qëndror tash e 20 vite nuk kanë berë asgjë për kategoritë e dalura nga lufta e UÇK -së ish të burgosurit politik etj
Sot fëmijë e familjar dëshmoresh , luftëtar lirie veprimtar rini vegjëli ikemi udhëve botes , ose që synojnë me ik nga jeta e rëndë mjerimi migjenian .
Për me tepër këto parti nuk kanë punësuar as strukturat e tyre me besnike e të dënja duke i anashkaluar për parashutista , dashnore shoqe familjar të tyre e anëtar të partive të tjera politike !!!
Mirë o mu skuq pak , kur delni në opinion se nuk u bo nami qe nuk jeni pushtet se me tapi nuk e ka askush me gabimet e juaja kanë fituar të tjerët e nese nuk reflektoni do ju ikin dhe servilat qe ua marrin goje kur te mbetni troke .
Keni fituar me votat tona përkrahjen tonë e jeni treguar mosmirënjohes të mëdhenjë o lorda qe disa as breke e opinga nuk keni pas me mbathë .
Shteti dhe partitë pushtet kushedo qofshin ato sot nesër duhet ti trajtojne me nder dhe dinjitet meritoret , e duhet ta nderrojnë qasjen e të bërit politikë duke ju dhenë përparesi njerezeve atdhetar , të ditur e me autoritet e jo me shënderru shtetin në diçka private sepse shteti as vlerat kombëtare nuk janë pronë e askujt !!!

MÖBEL THEMA

Erald Selca

Comments