Bastisje në fshatin Shishovë të Sarajit, konfiskohet drogë

112

Gjatë ditës së sotme (03.12.2020) diku reth orës 06:35 minuta në fshatin Shishovë të Komunës së sarajit, policia me urdhër gjyqësor ka kryer bastisje në shtëpinë e S.T. 25 vjeçar nga Shishova. Gjatë bastisjes është gjetur dhe konfiskuar marijuhanë. Personi në fjalë është ndaluar në stacionin policorë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të ngritët padi adekuate.

Comments