Demë Shehu pas katër viteve përqafon fëmijët e tij [Foto]

1,255

Demë Shehu nga Grupi i Kumanovës pas katër viteve në burgjet mawedonase ka parë fëmijët e tij.
“Pas katër vite e gjysëm,sot,për herë të parë,Syla dhe Enesa e përqafuan e Babain e tyre!”, deklaroi Shehu.
Gjykata Themelore e Shkupit ka dënuar me gjithsej 746 vjet burg pjesëtarët e grupit të Kumanovës, të akuzuar për terrorizëm për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015.Ndryshe, në përleshjet dyditëshe më 9 dhe 10maj të vitit 2015, janë vrarë 8 pjesëtarë të forcave policore dhe 10 pjesëtarë të grupit të armatosur.Grupi kishte deklaruar se vendosja e tij në Kumanovë ishte bërë për shkak të shkeljes së të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni.

MÖBEL THEMA

Comments