Digjet një banesë në Tetovë [Foto]

58

Rreth orës 4:50 të mëngjesit është djegur një banesë në Tetovë për shkak të problemeve me rrymën elektrike. Ndërtesa gjendet mbrapa selisë së PDSH-së, ose siç njihet ndryshe edhe Çeshel 3, njofton TS
Policia dhe zjarrëfikësit kanë arritur në kohë dhe është lokalizuar zj*arri. Sipas burimeve të nuk ka të lënduar./TetovaExpres

Moebel THEMA

Comments