‘Drejtësia ‘që nuk ndëshkon Kriminelët serbosllav !

187

Ta quash drejtësi drejtesinë që nuk ndëshkon kriminelët serbomëdhenjë , Gjykata në Prizren ka dënuar vetem 22 vite burg kriminelin serb Darko Tasiq që ka kryer krime gjenocid bashkë me forcat serbe në Krushën tonë të përgjakur .
Çfarë drejtësie është kjo , që jep denime qesharake për ata që na kanë vrarë dhe djegë kufomat mandej !

Fashizmi serb nuk u ndeshkua kurrë , bota fali krimet serbe mbi ne dhe për me tepër krijoj gjykate Anti UÇK specialen dhe ka ma shumë se dy dekada gjueti shtrigash ndaj ne luftëtareve të UÇK-së .

Këta Gjykates dikush i ka zgjedhur të huajt dhe vendoret , po këta Gjykates ky sistem padrejtesie po fyen Krushen viktimat gjakun mizorit serbomedha me denimet qesharake .

Pasi kemi deshtu si shtet , pasi deshtoj bota do ja bejme si izraelitet dhe ne do bejmë vetëdrejtësi !

MÖBEL THEMA

Serbia e kriminelet e saj po ja hedhin paq , duke na lënduar edhe me shumë ne .

Nurenberg II do duhej kishim për ish Jugosllavinë Serbinë adresen e Gjenocidit në Europë dhe botë .

Pse jemi kaq indiferentë , do duhej Serbia çdo shtepie familje të na vriste masakronte dhunonte dikë që ne me reaguar protestuar po !

Jemi për turp dhe vet si shoqëri sepse shteti qemoti ka deshtuar ku fokus është veç paraja pushteti klanet e jo interesat kombëtare .

Erald Selca

Comments