Dy vëllezër vdesin natyrshëm brenda 20 orëve (VIDEO)

234

Familja Reçani nga Suhareka është në zi shkaku vdekjeve të njëpasnjëshme të dy vëllezërve kryefamiljarë.

Musliu që vdiq i pari dhe Imeri që nuk i mbijetoi dhimbjes, u varrosën sot.

MÖBEL THEMA

Kronikë e përgatitur nga gazetari Drin Demiri.

Comments