Europa ishte dhe mbetet proserbosllave

208

Europa ,është e dështuar në çdo gjë ka dështuar historikisht andaj afrimi me BE me duket qesharak dhe papjekuri politike . Është Europa ajo që na mban të izoluar , është Europa ajo që na stigmatizon çdo vlerë . Ku ishte Europa , kur Serbia vrau preu masakroj 300 mijë veta në Slloveni , Kroaci , Bosnje , Kosovë , ku ishte Europa kur ndodhi Vukovari , Sarajeva , Srebenica , Reçaku , Krusha Etj ku ishte Europa kur u dhunuan 100 mijë gra kroate , boshnjake e shqiptare , ku ishte Europa kur ndodhi ky gjenocid më i madh në Europë pas LDB. Tash na kemi lapera e horra qe asnje kontribut për kombin e gjithë diten thonë ku kenë UÇK -ja ku janē veteranet per veri me shku etj e vet rrine terun mendojne se vec nje kategori e ka obligim te kontriboj për kombin. Ishte Amerika e jo Europa e OKB që e ndalen luften në Ballkan , ishte Amerika e cila pas disa hezitimesh me NATON u bën Aleat të UÇK -së dhe popullit tonë të martirizuar . Sa për Europë , Turqi etj ende lufterat do vazhdonin , këtë e dinë të gjithë edhe filozofat edhe “institucionalistat ” se pa Ameriken ne nuk do kishim fituar .

MÖBEL THEMA

Erald Selca
Comments