Gjashtë futbollist nga skuadrat tetovare, pozitiv me “Covid 19”

161

Sindikata e Futbollistë të Maqedonisë, konfirmoi se pas testimit për koronavirus të skuadrave nga Tetova, Renovës dhe Shkëndijës, 6 futbollist kanë rezultuar pozitiv në testet për “Covid 19”.

MÖBEL THEMA

“Për fat të keq nuk kemi lajme të mira. Pas testimit të skuadrave nga Tetova, Shkëndijës dhe Renovës, kemi raste 6 pozitive për “Covid 19” edhe pas analizës së përësëritur në laboratoret e “Axhibadem Sistina”, thuhet në kumtesë e Sindikatës së Futbollistëve të Maqedonisë.

Emrat e futbollistëve janë dërguar te klubet tetovare, të cilat anuluan stërvitjen e së dielës, ndërsa futbollistët e prekur pritet të kalojnë në karantinë ose vetizolim. Katër raste janë te Renova, ndërsa dy te Shkëndija. Të hënën do të vazhdohet të testohen edhe skuadrat e tjera të Ligës së Parë.

Comments