Gjermani, mbi 103 mijë të infektuar nga Covid-19

137

Numri i rasteve të konfirmuara me Covid-19 në Gjermani është rritur për 4.003 brenda 24 orëve dhe ka arritur numrin 103.228.

MÖBEL THEMA

gjermania shënoi ditën e dytë me radhë të rritjes së numrit të të infektuarve, pas rënies prej katër ditëve të njëpasnjëshme, tregojnë të dhënat e Institutit “Robert Koh”.

Numri i rasteve të vdekejs nga COVID-19 është rritur për 254, dhe në total janë regjistruar 1.861 raste që kanë përfunduar me fatalitet.

Comments