Iniciativa e Kumanovareve kunder Covin 19…?!

99

Disa banore te Kumanoves sot kane zhvilluar nje aksion vullnetar ekologjik per pastrimin e ambientit te stadiumit te qytetit. Ky paraqet nje shembull te mire se si duhet vepruar dhe per ta ruajtur ambientin ku jetojme dhe nje menyre se si duhet ta luftojme Covid-19.

 

Comments