Kosovarët ‘Merakli të Facebook-it’, gati një milion përdorues në Kosovë

530

Numri i përdoruesve të Facebook-ut në Kosovë është 910 mijë, shkruan IndeksOnline.

Sipas një hulumtimi të “It Shqip”, 62% prej përdoruesvë të Facebook janë meshkuj dhe 38% femra.

Numri më i madhe i tyre janë në Prishtinë, Prizren dhe Ferizaj.

 

 

Nr Prishtinë, sipas të dhënave, janë 200000 përdorues.

Në Prizren 1 10000, ndërsa në Ferizaj 100000./IndeksOnline/

Comments