Kovid-19, 199 raste të reja, 8 të vdekur

206

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të kaluara nga 1545 teste të realizuara 199 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. Shkup-90, Kumanovë-17, Dibër-6, Shtip-9, Prilep-3, Tetovë-12, Strugë-12, Manastir-2, Ohër-4, Kavadarc-2 Gostivar-5, Strumicë-2, Radovish-1, Krushev;-1, Probishtip-3, Demir Hisar-1, Sveti Nikollë-24, Kërçovë-3 dhe Resnjë-2.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Inistituti i Shëndetit Publik sot ka regjistruar 120 persona të shëruar nga Covid-19. Shkup-94, Dinër-1, Shtip-4, Prilep-1, Tetovë-9, Strugë-1, Ohër-6, Gostivar-2, Krushevë-1, Makedonski Brod-1. Betejën më virusin korona e kanë humbur 8 persona.

Comments