ĶRYEKRIMINELI TITO DHE KRIMET E TIJ ENDE TË PA DENUARA !

269

Krimet më monstruoze të kryera ndaj popullit shqiptar nga romakët , bizantinët , osmanllinjët , grekët serbosllavët bullgarët italianët francezet gjermanet , austrohungarezët nazifashistet dhe një pjesë e ashkalinjëve romëve egjiptianeve etj nuk duhet harruar kurrë .
Vetëdija e një populli shihet të memoria e tij , ne nuk guxojmë ti harrojmë coptimin e trojeve tona nga Europa lavire e Rusia Cariste , ne nuk guxojmë ti harrojmë trojet tona nën okupim serb , malazez , grek, maqedon dhe asimilimin e miliona shqiptarëve nëpër botë .

MÖBEL THEMA

Kryekrimineli jugosllav Tito , ky kryekasap i ndyrë me A.Rankoviçin levat e tyre me administrimin e dhunshëm ushtarako-politik kanë kryer gjenocid mbi popullin shqiptar në trojet e veta dhe me marrëveshjet jugosllavo-turke ka spastruar etnikisht trojet tona dhe kolonizuar ato , këto marrëveshje vazhduan edhe pas MSKS me turqit .
Krimet barbare nga Tivari në Drenicë , në Preshevë , Tetovë , Malesi etj vrasjet burgosjet terrori aparteidi shtypja prapambeturia nuk duhet harruar
Janë denuar 600 shekuj burg shqiptaret , janë nxitur vëllavrasjet mes nesh , u përhap injoranca e lideret shqipfoles kukulla Tito i mbante në xhep .
Edhe në atë pushtim mizor Adem Demaçi udhëheqesi lavdishem shqiptar rinia ilegalja e nxitur nga Enver Hoxha baba i kombit e luftuan atë regjim me demonstrata e me kryengritje kohe pas kohshme .
Tito po të mos kishte frikën e Shqipërisë ne do na zhdukte fare nga faqja e dheut , kur UÇK me aleat çliroj vendin Titizmi e udbashet u amnestuan nga krahu i luftes ai pacifist dhe sot kemi nje akademi me elemente titiste qe ende e ka te dekoruar Titon , kemi rektoratin kemi funderrina titiste ne cdo parti politike qeveri e shoqeri civile madje ma të fuqishëm se atdhetaret e margjinalizuar .
Kuvendi i Kosovës ende nuk ka dënuar me një rezolutë të pakten krimet monstruoze Titiste Jugosllave .
Ne si popull na ka ndëshkuar historia se e kemi harruar atë !

Erald Selca

Comments