Kryeparlamentari Konjufca thërret mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit

152

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka thirrur për të hënën, më 20 janar 2020, mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës, të Legjislaturës VII.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Konjufca ka bërë të ditur se çfarë do të diskutohet në këtë mbledhje.

Rendi i ditës:

  1. Shqyrtimi i kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore-SEECP,
  2. Shqyrtimi i kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës,II.  Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave
Comments