Kryqi i Kuq i Maqedonisë mblodhi 16.6 milionë denarë për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

89

Kryqi i Kuq i Maqedonisë njoftoi se janë mbledhur gjithsej 16.6 milionë denarë për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri, që i bie dikur rreth 270 mijë euro.

MÖBEL THEMA

Nga Kryqi i Kuq njoftuan se 13.2 milionë janë mbledhur nga donacioni ka kompani, 2.67 milionë nga operatorët mobil, njofton Telegrafi Maqedoni.

Gjithashtu janë mbledhur edhe 238 mijë denarë nga qytetarë si dhe nga organizatat komunale janë dhuruar 444 mijë denarë.

Comments