Ky eshte njeri nga te vraret ne kaziono mengjesin e sotem [Foto]

1,452

Njëri nga të vrarët ne mëngjesin e sotëm është i riu i dhe i njohur si sportistë shumë i mirë i mundjes, Bujamin Nuishi i punësuar ne kazino si roje sigurimi, i cili eshte nga fshati Krushopek i Shkupit. 😢😢 stafi jonë Shprehim ngushllime te thella familjes sē te ndjerit

MÖBEL THEMA

Image may contain: 1 person, standing and basketball court

 

Comments