Lajm i madh nga Hoxhë Halil Kastrati, 128 shtëpi do dhurohen nga Shqiptaret ne kete nentor!

245

SpecialeEvent shume i madh gezimi

Do te dhurohen 128 shtepi te reja😊

Ftese e hapur per te gjithe!

Shqiptaret te bashkuar kete nentor i bejne 128 familje te gezuara dhe kete event te pa harruar

Shoqata Bemirese Jetimat e Ballkanit mbush plote 10 vite aktivitet humanitar

Per ndere te dhjete vjetorit dhurohen 100 shtepi

MÖBEL THEMA

Poashtu per ndere te festes se Flamurit Kombetare dhurohen 28 shtepi

Me date 28 nentor ora 13:00 ne sallen sportive Sezai Surroi ne Prizren ne prani te shume personaliteteve te artit, kultures, sportit, politikes, personelit te shume ambasadave ne Kosove behet dhurimi i 128 pale çelesave te shtepive te reja per familje nevojtare

Familjet qe do ti dhurohen çelesat jane thuajse nga te gjitha komunat e Kosoves, te zones Kukesit e Tropojes si dhe nga Shkupi

Ejani ta bejme gezimin e ketyre familjeve edhe me te hareshem

Ju mirepresim me date 28 nentor ne sallen e sportit Sezai Surroi ne Prizren ne ora 13:00

Me respekt
Per shoqaten Jetimat e Ballkanit
Halil Kastrati

Comments