Manifestimi i pavarësisë do kushtojë rreth 190 mijë euro

105

Organizimi i manifestimit me rastin e shënimit të  30 vjetorit të pavarësisë do të kushtojë gati 190 mijë euro, shkruan Alsat. Byroja e Prokurimit Publik ka shpallur marrëveshjen që Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë ka nënshkruar  me kompaninë DVD PLUS. Sipas të dhënave, oferta e kësaj kompanie ishte unike.

Moebel THEMA

Sipas kontratës publike, DVD PLUS duhet të sigurojë listë të interpretuesve për pjesën muzikore të programit, ndriçimin, sistemin e zërit dhe skenën.

Kompania është angazhuar për të siguruar pesë mijë shishe ujë prej gjysmë litri për audiencën, fishekzjarre që do të zgjasin të paktën pesë minuta, si dhe një video promovuese prej një minute në gjuhën maqedonase dhe shqipe.

Sipas marrëveshjes, DVD PLUS duhej stamponte 100 mijë fletushka për ngjarjen që organizon, dy mijë postera, 30 dhe  tabela, por edhe të promovonte ngjarjen përmes marketingut dixhital.

Comments