Maqedoni: Numri i udhëtarëve të jetë 50 përqind të kapacitetit të automjeteve

81

Në seancën e sotme, Qeveria plotësoi dekretin me forcë ligjore të Ligjit për Transport Rrugor gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

MÖBEL THEMA

Ky dekret parashikon që në transportin publik të udhëtarëve numri i tyre në automjete të jetë deri në 50 përqind të kapacitetit të automjetit, të cilët do të jenë të detyrueshëm të pajiseni me maska ​​dhe doreza dhe të dezinfektohen.

Me këtë ndryshim, masat e detyrueshme do të zbatohen edhe për personat juridikë që transportojnë udhëtarët për nevojat e tyre./Telegrafi/

Comments