Mot me vranësira dhe me mjegull

162

Moti do të jetë me vranësira. Në pjesën më të madhe të ditës në lugina do të ketë mjegull, ndërsa në pjesët e tjera do të mbizotërojë mot me diell me vranësira të vogla deri në mesatare.

MÖBEL THEMA

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej minus 5 një deri në një gradë, ndërsa ajo e ditës prej gjashtë deri në 12 gradë Celsius.

Në Shkup moti do të jetë më vranësira. Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në minus një gradë, ndërsa ajo e ditës deri në gjashtë gradë Celsius.

Comments