Në raste krize, dalin në shesh çështjet me vlerë

177

Në këto raste të vështira, u shuan muzikantët, sportistët, artistët, lukset etj.
Mbetën në krye të detyrës:
– mësimdhënësit dhe prijësit fetarë që bëjnë përpjekje të palodhshme për edukimin dhe arsimimin e gjeneratave;
– mjekët që japin kontribut të madh për ruajtjen e shëndetit të njerëzve;
– policët dhe ushtarët që mundohen të ruajnë sigurinë;
– humanistët dhe aktivistët që përpiqën t’u dalin në ndihmë nevojtarëve.

MÖBEL THEMA

Andaj ka ardhur koha që shoqëria dhe politika të vë listën e prioriteteve: arsim&edukim-shëndet-siguri dhe humanitet.

Naser Ramadani

Comments