Ne Ushtria Çlirimtare e Kosovës , ju kemi mundur dhe turpëruar ju Jugosllavët si ju Veton Surroi

481

Përfaqësuesi i Jugosllavisë në Kosovë Veton Surroi , milardier me fonde Beogradit dhe Sorosit njeri me pushtet madhe medial edhe një herë sulmoi UÇK -në dhe rolin e saj çlirimtar nga zgjedha serbe duke e minimizuar rolin e saj gjigant por Surroi e as asnjë mbetje inerte jugosllave nuk mund ta zhvlerësojn Kryeveprën e Kombit tonë UÇK -në legjendare .

Pasi populli ja ndali ujdin oren dhe pasi Presidenti Thaçi e deklasoi ketë V.Surroin zvarranikun e osit ky u bë nga gazetaruc alla tanjug në një shkrimtar mediokër i cili në çdo paçavurë libër të tij sulmon luftën dhe UÇK në me urrejtjen e tij patologjike sepse kumbarin ja ka prish këtij dhe sojit të tij .

MÖBEL THEMA

Fal gjakut derdhur lumë lirinë e gëzojnë çuditërisht ,edhe llumi i shoqërisë sonë si këta puthadoret e servilet e Beogradit dhe të huajve .

U rehabilitua tradhtia prandaj ajo hedh valle !

Erald Selca

Comments