Një burrë 45-vjeçar nga Shkupi vdes nga koronavirus gjatë rrugës për në spitalin “8 Shtatori”

292

Një pacient tjetër vdiq nga koronavirusi, tha sonte shërbimi për shtyp i qeverisë. Bëhet fjalë për një burrë 45-vjeçar nga Shkupi që vdiq gjatë rrugës për në spitalin e qytetit “8 Shtatori”.

MÖBEL THEMA

“Në informacionin shtesë nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP), dhe në raportin shtesë, i cili është dërguar pasdite, ka informuar për një pacient nga Shkupi (45 vjeç), është testuar dhe konfirmuar pozitiv për covid-19 përmes Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, i cili vdiq gjatë rrugës për në spitalin ” 8 Shtatori “, informuan nga qeveria me një deklaratë.
Në raportin e sotëm nga Ministria e Shëndetësisë, i publikuar më parë, autoritetet shëndetësore raportuan pesë vdekje. Katër persona humbën betejën me koronavirusin në Klinikën e Sëmundjeve Infektive: një pacient nga Kumanova (52 vjeç), një pacient nga Labunishta-Struga (65 vjeç), një pacient nga Celopeku – Tetovë (62 vjeç) dhe një pacient nga Shtipi (81 vjeç). Viktima e pestë është një 53-vjeçar nga Kumanova që vdiq në shtëpinë e tij.

Comments