Një shqiptar modelon makinën e re të BMW G-Power që mbërrinë shpejtësinë 366km/h

315

Modeli i fundit nga G-Power vjen me emrin G5M Hurricane RR. Kjo veturë sportive e modifikuar është bazuar në BMW M5 F90 dhe kalon nivelin e performancës të një BMW kompetitive me 625 kuaj fuqi.

Ky model është shumë sportiv dhe bazohet në BMW M5 F90 dhe rrit nivelin e performancën nga 625 kuaj fuqi të një vlere M5.

Një gjë interesante është sepse për herë të parë po i shtohet 900 kuaj fuqi një veture.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Ekipi kryesor G-POWER i kryesuar nga Zoran Zorneke, Dirk Ochmann dhe Bujar Bunjaku ka ristrukturuar kompaninë për të ofruar mjete moderne për rritjen e performancës elektronike. Me fokusin e tyre më të mprehtë në teknologjinë turbo, G-POWER gjithashtu kanë zgjeruar portofolin e tyre të prodhimeve të makinave. Dikur vetëm akordues të BMW, ata tani ofrojnë një paketë gjithëpërfshirëse të performancës për modelet Mercedes AMG me motorë twin-turbo V5 5.5 ose 4.0 litra.

Pasi u zhvillua gjatë dimrit të 2019/2020 dhe u testua nga prilli i vitit 2020, G5M HURRICANE RR tani është gati t’u shitet klientëve. Automjeti u rishikua plotësisht, dhe tani është i gatshëm për të gjithë adhuruesit e BMË.

G-POWER thotë se paketa e tyre modifikuese garanton lëvizshmëri të madhe, si dhe jetëgjatësi, besueshmëri të motorit të pandryshuar.

Për të reduktuar masën e pashuar, u vendosën rrathë të nivelit të lartë HURRICANE RR në 9 ″ x21 ″ dhe 10,5 ″ x21 ″ me goma Michelin 285/30 dhe 295/30. Përvoja e vozitjes u përmirësua më tej nga shtimi i mbështjelljes G-POËER Variant 4 me një dizajn unik dhe shumë atraktivë, shkruan BMWblog, transmeton Express.

Comments