Orhan Ibrahimi i kujton Selës se koalicionin e vitit 2016 e ka bërë në odën e Ali Ahmetit

297

Na foli “me ndjendrituri reformator” alias vet tradhëtia dhe ligësia!

MÖBEL THEMA

Nga Ali Ahmeti, opinioni i gjërë e mësoi se: koalicioni parazgjedhor i quajtur “ASH”, i vitit 2016, në mes Vesel Memedit(RDK-së), Gëzim Ostrenit (Uniteti) si dhe “Reformatorit të PDSH-së” u formua duke pirë kafe në odën e Alisë.

Po tani, ky “mendjendrituri” në cilën odë do ta bëjë lidhjen (“Sofje”, “Stamboll” apo tek “Mickovski”), me ata që atëherë (2016) i quajti turkofil, mbeturina osmanllinjsh e që kishin harxhuar miliona fonde të padeklaruara?!

Comments