Përfundon projekti për gazifikimin e Spitalit Obstetrik Gjikologjik “Nënë Tereza” në Çair

67

Falenderojmë të gjithë ata që ndihmuan dhe u angazhuan për realizimin me sukses të projektit, Qeverinë e përfaqësuar sot nga zv.kryeministri, Artan Grubi, Ministrinë e Shëndetësisë, me ministrin, Venko Filipçe, Ministrinë e Ambientit Jetësorë me ministër, Naser Nuredini.

Urojmë drejtorin e spitalit , Bashkim Ismaili
duke shpresuar dhe u angazhuar që ky të jetë vetëm një ptojekt i përfunduar në mesin e edhe shumë tjerave në të mirë të institucionit dhe vendit.

Comments