Plaku shqiptar do të ju habit me vallëzimin e tij në një dasmë [Video]

174

Secili nga ne kemi marrë pjesë në ndonjë aheng familjar. Shumë prej të ftuarve edhe dalin dhe vallëzojnë për ta bërë sa më interesante atmosferën.

Së fundi nëpër rrjete sociale, po qarkullon një video e një të moshuari nga një dasmë.

Me vallëzimin e tij para tupanave, ai ka marrë vëmendjen e të gjithë të ftuarve në këtë aheng, disa prej të cilëve edhe i janë bashkuar për të vallëzuar./Express

Comments