Prej sot hotelierët do të punojnë deri në orën 21:00

86

Restorantet dhe objektet e hotelerisë prej sot do të punojnë deri në orën 21, me çfarë ndërpritet masa që ishte në fuqi dritani për punë deri në orën 18, sipas rekomandimit të Komisionit për Sëmundje Infektive që të parandalohet grupimi në periudhën festive dhe përhapja e virusit Kovid-19. Ndërkohë që masat tjera mbeten në fuqi.

Comments