Publikohet foto e fundit në celularin e 20-vjeçares natën e vrasjes, çfarë misteri ka në të?

140

Është publikuar fotoja e fundit që e ndjera Caroline kishte me “Screenshot” në celularin e saj.

Moebel THEMA

Në këtë foto shihet Babis Anagnostopoulos, në dhomën e ndenjes së shtëpisë.

Koha e treguar në kamera është 00.00.23, ndërsa vrasja brutale ndodhi, sipas raportit mjeko-ligjor, nga ora 4:05 – deri në 4:11.

Fotografia hedh dritë mbi lëvizjet e pilotit, por është ende e panjohur dhe nuk është sqaruar pse Caroline zgjodhi në atë kohë për të mbajtur këtë fotografi me “screenshot”.

Fotografia erdhi nga aplikacioni që çifti kishte në celularin e tyre dhe transmetoi lëvizjen e regjistruar nga kamerat që ishin në shtëpi.

Comments