Rasti “Becchetti”, Lubonja: Tregon shpërdorimin skandaloz të pushtetit nga Rama

55

Analisti Fatos Lubonja, foli ndër të tjera edhe për rastin “Becchetti”, ku shteti shqiptar ka humbur 110 milionë euro dhe duhet t’i paguajë biznesmenit të njohur këtë shumë.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Comments