Rrënohet një hotel në Durrës, kishte edhe pushues kosovar [Video]

467

Dyshohet që në hotelin i cili është rrënuar tërësisht nga tërmeti në Durrës kishte edhe pushues nga Kosova.

MÖBEL THEMA

Nën rrënojat e saj mund të ketë viktima, pasi një pjesë e personelit dhe disa klientë kanë qenë ne ndërtesë në çastin e tërmetit.

Comments