SERBIA DHE EUROPA NUK JA FALIN KURRË UÇK -SË PSE AJO E DËBOI JUGOSLLAVIN !

280

Para Parlamentit të Serbisë Terroriste , fotot e krerëve të lavdishëm të UÇK-së të cilet Serbia i denoi me burgje në mungesë , u mundua ti likuidoj fizikisht por nuk arriti kurrë dhe sot mes Hafijeve vendore , Serbisë Rusisë dhe Europes i përndjek politikisht duke ju montuar akuza të paqena e rrejshme të stilit të filmave fantastiko-shkencor .
Europa dhe bota nga paslufta e me shume hezitime dhe në luftë përndjekin UÇK -në luftëtaret eproret e saj pse zhvilluan luftë çlirimtare kundër fashizmit serb.
Nuk ka mbete epror zone nenezone operative etj pa u persekutuar nga UNMIKU HAGA EULEXI SPECIALJA , e gjenocidi serb ne Kosove Bosnje Kroaci mbetet ende i pandeshkuar nga Europa prosllaviste antishqiptare .
Po Gjykohet dhe denigrohet lufta me keto aktakuza rrejshme , ne nuk shkuam ne Nish Beograd Novisad me bo lufte po luftuam ne trojet tona per ta shpetuar popullin nga zhdukja asimilimi luftuam ne pakica as 3%e popullit se te tjeret besonin ne babadimer se vjen nga qielli liria !!!!!!
Antishqiptarizem është me u gezuar me fatekeqesin e Çlirimtareve , dhe rrene është europiane dhe e disa injoranteve se kinse nuk gjykohet lufta po individet.
Disa mjerana nuk i pash kurre duke akuzuar Serbine?!

MÖBEL THEMA

Askush nuk mundet me na thyer nese i mbrojme vlerat kombëtare pa dallim idesh etj sepse UÇK -ja është pasuri mbarëkombëtare .

ERALD SELCA

Comments