Serbia nga nesër i heq të gjitha kufizimet për qarkullim të lirë?!

181

Nga dita e nesërme Serbia do t’i heq të gjitha kufizimet për lëvizje të lirë. Për kalimet kufitare do të përdoren dokumentet e rëndomta si letërnjoftimi dhe pasaporta. Vendimi pritet të miratohet në seancën e nesërme të qeverisë serbe.

Comments