Shkup, grabitet me armë ekspozitura e Bankës NLB

76

Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB.

MÖBEL THEMA

Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka është në kontakt të vazhdueshëm me dëshmitarët e ngjarjes dhe se mirëqenia e tyre është prioritet për Bankën.

Banka NLB njofton se janë në kontakt të vazhdueshëm edhe me organet e rendit me qëllim zbardhjen e plotë të rastit. Për shumën e vjedhur Banka do të njoftojë publikun gjatë ditës.

Comments