Si greqizohet Shqipëria në mënyrë të nëndheshme? Video e skandalit në jug të vendit

99

Si detyrohen në Shqipëri, banorët shqiptarë të deklarohen grekë ?

Çfarë u kërkohet nga Omonia ? Skema e zbuluar nga kamerat e fshehta dhe kërcënimet e konsullatës greke…

MÖBEL THEMA

Ndiqni videon e plotë të këtij superskandali!

Top Channel

Comments